Contacteer ons

Contact Persoon : Jack Luo

Telefoonnummer : 86-18565609981

WhatsApp : +8618565609981

Free call
lopende band

1. Categorie: TN, HTN, STN, FSTN, DSTN, ASTN, 3D GLAZEN TOONT, FSLCD, VA.

2. Speciaal proces: Speld, Veelkleurige het schermdruk, Rand het mengen, (Hexagonaal, Achthoekig, Gebogen) Onregelmatig Hoekknipsel.

3.  Maximum plicht: 1/240 plicht.

Royal Display Co.,Limited

Royal Display Co.,Limited

Royal Display Co.,Limited

OEM / ODM

Als belangrijke fabrikant van LCD (Liquid crystal display)/LCM (LCD Module), heeft de Koninklijke Vertoning gewijd zich aan het zoeken voor de bevordering van een uitvoerig ontwerp & de productie van oplossing voor de Vlak Comité industrie van Vertonings(fpd). Momenteel, bestaan zijn kernondernemingen uit de ontwikkeling, het ontwerp, de productie en de distributie van een brede die waaier van de panelen/de modules van TN/STN/FM LCD in een verscheidenheid van elektronische toepassingen worden gebruikt met hoge toegevoegde waarde.

 

Royal Display Co.,Limited

Royal Display Co.,Limited

R & D

De ingenieurs van R&D van de koninklijke Vertoning worden goed ervaren, professioneel en geconcentreerd. Zij zijn ijverig in actie, bereid te communiceren, zich specialiseert in het denken, en goed bij het samenvatten.

Elk nieuw product moet door extreme die tests gaan, door ons R&D-team in werking worden gesteld perfectie te bereiken en de tevredenheid van klanten te vervullen.

 

Royal Display Co.,Limited

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

rylcd@rylcd.com
+8618565609981
Jacky-lcm
QQ:27836883