Thuis

Royal Display Co.,Limited

Bedrijfsprofiel

Koninklijke Vertoning Co.Ltd, die zich in het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van LCD de volledige regeling van de vertoningsmodule voor meer dan 10years specialiseren.

De producten van ons bedrijf omvatten twee reeksen: standaard en naar maat gemaakte producten, met betrekking tot: Segmentlcd vertoning, Karakterlcd vertoning, Grafische LCD vertoning, RADERTJElcd vertoning, TFT-kleurenvertoning, OLED-vertoning, 7 segment LEIDENE vertoning, dekking TN, HTN, STN, FSTN, TFT en andere filmtypes, fusie van RADERTJE, LUSJE, MAÏSKOLF, SMT en ander proces met het vermogen van de verschillende soorten van 300K LCM/LCD per maand.

 

Onze voordelen zijn: 1. Hoog - kwaliteitswaarborg. 2. De superieure Naverkoopdienst. 3. De concurrerendste prijzen kunnen hier verstrekken. 4. Kleine toegelaten ordehoeveelheid. 5. Aanbieding 12 maanden van garantie. 6. Het ervaren personeel kan u helpen om uw probleem op om het even welk ogenblik op te lossen.
Met brede waaier, superieure kwaliteit en concurrerende prijs, worden onze producten verkocht zeer goed in North&-Zuid-Amerika, Westelijk Europa en Zuidoost-Azië. En onze producten worden op brede schaal erkend en vertrouwd op door gebruikers en kunnen onophoudelijk het ontwikkelen van economische en sociale behoeften ontmoeten.

Wij heten nieuwe en oude klanten van alle gangen van het leven welkom om ons voor toekomstige zakelijke relaties en het bereiken wederzijds succes te contacteren!

 

China Royal Display Co.,Limited Bedrijfsprofiel 0

China Royal Display Co.,Limited Bedrijfsprofiel 1

China Royal Display Co.,Limited Bedrijfsprofiel 2

China Royal Display Co.,Limited Bedrijfsprofiel 3

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De koninklijke Vertoning is een verklaard bedrijf van ISO 9001:2015 dat over LCDs sinds onze integratie in 2016 hartstochtelijk is geweest.

Na verloop van tijd hebben wij onze klantenbasis globaal uitgebreid en waardevolle verhoudingen met onze verdelers in Noord-Amerika en Europa gecreeerd.

Een meerderheid van onze klantenbasis is OEMs, ontwerphuizen, en contractfabrikanten. Wij ontwerpen, verkopen, en steunen een brede waaier van LCDs met inbegrip van standaard en op bestelling gemaakte vertoningen.

Royal Display Co.,Limited
Royal Display Co.,Limited
Royal Display Co.,Limited
Royal Display Co.,Limited
Royal Display Co.,Limited
Royal Display Co.,Limited
Royal Display Co.,Limited
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Importeur

Exporteur

Merken : KONINKLIJKE VERTONING

Aantal werknemers : 650~800

Jaarlijkse omzet : 4000000-4500000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Royal Display Co.,Limited Certificaten China Royal Display Co.,Limited Certificaten China Royal Display Co.,Limited Certificaten China Royal Display Co.,Limited Certificaten